Čo vám napadne, keď sa povie Piti Piti Pa?

Niekomu známy francúzsky film a niekomu reštaurácia u nás v Optime.

A môžeme povedať, že z ponuky v Piti Piti Pa – teraz WASIM by bol určite nadšený aj samotný Louis de Funès. Ide (na košické pomery) o nevídaný a moderný koncept, ktorý už pred nejakým časom zakotvil v OC Atrium Optima… A práve dnes sa naň v rámci foodblogu pozrieme bližšie.

Ako sme už spomenuli, ide o moderný typ kuchyne, ktorý by sa dal charakterizovať ako… …fúzia alebo prierez toho, čo ponúkajú jednotlivé národné kuchyne. A práve to robí Wasim výnimočným. Nachádza sa hneď vedľa kina a okrem overených klasík ako: – hovädzí Denver steak – Pad Thai – alebo Zelené kokosové kari s jasmínovou ryžou – či Udon rezance s hovädzím Ponúka aj jednu ultimátnu novinku a to „nový“ domáci langoš, ktorý je servírovaný s jemne krájanou hovädzou sviečkovicou, šalátom, kaparami a smotanovým dresingom. Jednoducho nádherne vyladená chuť. To proste budete chcieť vyskúšať. Ázijské špeciality sú tu jedny z najlepších v rámci celého mesta a to všetko je dopĺňané novinkami v týždennej ponuke. Vo Wasim stojí za zmienku ešte jedna vec… A to nádherný dizajn interiéru v štýle 70tých rokov.

Ak ste boli, tak prikyvujete, že je to presne tak. A ak ste neboli, tak veríme, že po tomto budete chcieť Piti Piti Pa navštíviť.