Začať nemôžeme inak ako fast foodovou klasikou a svetovou jednotkou McDonald´s, ktorý sa môže pýšiť tým, že svojim zákazníkom po celom svete ponúka rovnakú kvalitu aj spoľahlivý servis. Výnimkou nie je ani reštaurácia v Košiciach v nákupnom centre Optima, kde sa nachádza od roku 2002. Tradičná ponuka je základom (a tú asi dôverne poznáte). Avšak McDonald´s pravidelne prináša aj sezónne menu, ktoré je zakaždým špecifické. Aktuálna a veľmi obľúbená je ponuka Maestro burgrov (od 14.6.) s typickým prémiovým kúskom hovädzieho mäsa a slušnou dávkou omáčky.

Súčasťou štandardnej ponuky sú:

  • na mieste pečené a čerstvé koláčiky cookies
  • croissanty, flapjacky a šišky.

Prevádzka sa len nedávno tranformovalana tzv. reštauráciu NOVEJ GENERÁCIE, ktorá disponuje mnohými inováciami vrátane možnosti objednávania cez samoobslužné kiosky. Môžete tak plnohodnotne využívať všetky benefity McDonald´s aplikácie s jej možnosťami.

Ponuka McDonald´s je notoricky známa.
A je to jasná voľba pre všetkých milovníkov hovädzích, či kuracích burgrov, ale aj wrapov, zemiakových hranolčekov, šalátov, či tohtoročnej novinky Veggie v podobe burgra, wrapu a šalátu bez mäsa.

NOVINKY v McDonald’s

1) Práve Veggie produkty sú skvelou alternatívou pre flexiteriánov a vegetariánov.
2) Pri výbere niektorých burgrov si dokonca môžete namiesto klasickej žemle objednať aj bezlepkovú variantu.
3) Samoobslužné kiosky umožňujú úpravu zloženia prémiových burgrov a burgru McRoyal, do ktorých a z ktorých si môžete pridávať alebo odoberať niektoré suroviny.

BigMac či McChicken?

Výber ostáva len na vás :)

Jedno je však isté… food court v Optime je späť… a s ním aj tieto klasiky z McDonald´s.
Vidíme sa?