Ďalšia zastávka OPTIMA FOODBLOGU.

Dnes ideme pozrieť do zákulisia … Regal Burger.

Bližšie sa pozrieme na ich koncept a novinky. Regal burger je známa a etablovaná značka, ktorá má dnes už viac ako 10 prevádzok na Slovensku a niekoľko dalších v Čechách svoj koncept nazývajú ako „Fast Casual“ . Čo znamená, že sú rýchli ako fast food a kvalitní ako prvotriedna reštaurácia. Je preto skvelé, že po všeobecnom úspechu otvoril Regal burger svoj kiosk aj u nás v OC Atrium Optima.

KONCEPT

Poďme si ale povedať aj niečo viac o samotných burgroch, kedže kvalitný burger je hlavne o mäse. To v Regal burger pochádza zo slovenských fariem, kde chovajú hovädzí dobytok na otvorených lúkach počas celého roka. Pretože šťastný býk = skvelý burger. Mäso neobsahuje žiadne pridané koreniny, chemické zmäkčovadlá alebo iné prímesy. Je to kvalitná, 100% hovädzina z mladých býčkov. Mäsko sa korení a solí len na povrchu. A to je tajomstvo, prečo burger chutí ako skutočné mäso.

TAJOMSTVO

Ďalšou dôležitou ingredienciou sú žemle. Nečakajte tu však žiadne tie “gumené” a rozpadávajúce sa, s dlhou trvanlivosťou. V Regal burger majú pekára, ktorý im vie pripraviť každý deň čerstvé, voňavé a hlavne tie pravé hamburgerové žemle. Používa maslo z Hriňovej, kvalitné vajcia a poctivú pec.

NOVINKY

Okrem stálic ako Classic, Special či Simple by sme ako veľmi podarenú novinku vyzdvihli aj „Pulled pork“. Je to burger s trhaným bravčovým mäsom a obsahuje:

  • trhané bravčové mäso
  • holandský cheddar
  • kapustový šalát
  • chipotle mayo.

Tak isto by sme chceli spomenúť aj ďalšiu novinku a to “grilovací balík „. Ide o balík na grilovanie, ktorý si zákazník zakúpi v surovom stave, vákuovo zabaleneý a môže si doma ugrilovať vlastný, čerstvý Regal burger. Čo znie úplne geniálne zvlášť teraz počas letnej “grilovacej” sezóny. Využíva to u seba na chate aj foodbloger Food Tips Kosice, ktorý si toto balenie pravidelne prihodí k objednávke :)

REGAL BURGER

SUMÁR

Regal je poriadny burger. To je všetko. Čerstvé pečivo a mäso zo Slovenska, navyše vždy rýchlo prípravený a vo vysokej kvalite.

Za nás… jednoznačne stojí za návštevu.