Verili by ste, že značka Mr. KEBAB pochádza z Košíc?

ÁNO, áno. Nápad vytvoriť fast food, kde by dominovala chuť kvalitného kebabu vznikla práve tu. A s úspechom jednej prevádzky sa otvorila ďalšia, ďalšia až sa z toho stala frančíza, vďaka ktorej môžete Mr. KEBAB nájsť vo viacerých mestách na Slovensku.

Poďme sa pozrieť, čo stojí za týmto úspechom.

Je to v hlavnej úlohe kebab:

– Šťavnaté kuracie mäso z vybraných častí kurčiat, ktoré je špeciálne pripravované pre sieť Mr. KEBAB – Pečené bez tuku na zvislom grile – Pikantne orientálne okorenené – Podávané s chrumkavými hranolkami, čerstvým šalátom, paradajkami, olivami a jogurtovým a chilli dresingom.

Ale Mr. KEBAB už dávno nie je „len kebab“.

Pochutnáte si aj na zemiakových, zeleninových či syrových špecialitách, ktoré v žiadnom inom fast foode nenájdete. Ako napríklad Zum-Zum alebo pikantné krídelká.

A možno vás prekvapí, že Mr. KEBAB má z druhej strany aj prevádzku Mr. Snack, kde si viete pochutnať na sladkej wafli alebo crepito palacinke.

Aj keď je Mr. KEBAB košická značka, má parametre tých veľkých nadnárodných, ktoré poznáte z reklám a billboardov.

Neustále inovuje + prichádza s novinkami. Medzi najnovšie patrí…

Panini

Ide o maximálne chutné a absolútne netradičné náplne v sendviči, ktorý sa zapečie a podáva teplý… a to tak, že sa všetky lahodné chute Talianska, Mexika alebo Thajska doslova rozplývajú na jazyku. Aj by sme vám odporučili, ktorý z nich vyskúšať ako prvý, ale sú tak dobré, že vám odporúčame skúsiť všetky. Naposledy ich bol vyskúšať aj foodbloger Taste of Košice. S priateľkou skúsili Panini MEXICO, v ktorom nájdete „šťavnaté, čerstvo pripravené a orientálne okorenené kuracie kebab mäsko, ktoré je zaliate kvalitným cheddarom a mexickou guacamole omáčkou, pričom poriadnu pikantnosť dodáva domáca chilli omáčka. A okrem takéhoto netradičného variantu sme vyskúšali aj klasickejšie veggie Panini CAPRESE, ktoré v sebe spája chute šťavnatých paradajok, kvalitnej mozzarelly, čerstvej bazalky a talianskeho pesta.“

Sme si teda istí, že bude chutiť aj vám :)

Novinky a zľavy

Ďalšou z príjemných noviniek je mobilná appka Mr. KEBAB na stiahnutie zdarma v Google Play alebo Apple Store.

Ak máte radi akcie a tajné zľavové kupóny, tak vám určite odporúčame si ju stiahnuť. Môžete tak ušetriť pri vašej návšteve aj niekoľko eur. A to určite stojí za využitie, že áno?

Je zrejmé, že značka Mr. KEBAB má jasný cieľ. A to neustále pre vás prinášať chutné novinky do svojej ponuky jedál a prichádzať s novými nápadmi, ktoré potešia nielen vaše bruško, ale aj peňaženku. Je to proste win-win. Zastavte sa a ochutnajte, keď u nás v Optime budete najbližšie.