Hoci je leto za nami máme rýchly trik, ako si ho znova navodiť. Aspoň na chvíľku. Dajte si zmrzlinu. Ale nie hocijakú. Tú v Andiamo Gelato.
DOMÁCU ZMRZLINU pripravujú každý deň podľa vlastných receptov (ktoré sú z mesta Bologna, kde je aj Gelato univerzita). A mnohé z nich inde v Košiciach nenájdete. To samo o sebe hovorí, že zmrzlinu… teda gelato v Andiamo treba vyskúšať.
V ponuke tu nájdete aj bezlaktózovú, bezlepkovú a vegánsku zmrzlinu. A to isté platí aj o koláčikoch a dezertoch. Veľká časť ponuky je aj bio a raw.
A komu sa máli, tak ten si môže vybrať aj domáce sorbetové a smotanové nanuky s polevou.
Obzvlášť potešia aj známe klasiky ako krémeš a tiež jeho francúzska verzia s čokoládovou polevou. Ďalej potom notoricky známe a obľúbené punčové rezy a niekoľko druhov cheesecakeov, talianske tiramisu a mohli by sme pokračovať.
ŠPECIÁLNY TIP
Horúce maliny s talianskou vanilkovou zmrzlinou a domácou šľahačkou. Andiamo Gelato to je príjemné osvieženie (nielen) v horúcich letných dňoch a tiež výborná káva v príjemnom prostredí.